​Ring på tlf:

97 44 36 33

Ring op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

3D Konstruktion​

3D konstruktion er en yderst effektiv metode til konstruktion og medfører både store besparelser (prototyper), fordi man i virtuel 3D "fremstiller" emnerne og genererer en tegning (2D) og CNC programmer udfra det virtuelle emne.


Man kan f.eks. også konstruere en kompliceret konstruktion (f.eks. et fikstur) bestående af mange virtuelle emner. Dermed kan man sikre, både visuelt og med indbyggede kontrolfunktioner i 3D programmet, at emnerne passer sammen inden de fremstilles fysisk og tillige simulere bevægelse i en konstruktion (f.eks. et formværktøj) for at sikre at alle emner er konstrueret rigtig og  fungerer.

3D sparer mange udviklings omkostninger og som ekstra "bonus" kan man fra 3D programmet visualisere i forskellig form, f.eks. som "foto".​

Koldkjær Teknik ApS anvender SolidWorks som 3D program.

Vi tilbyder
3D oplæg på nye konstruktioner og design, i form af web baseret visualisering i en almindelig browser som f.eks. Internet Explorer.
Dermed har vore kunder mulighed for at vurdere en konstruktion i 3D, et redskab der minimerer fejl til et absolut minimum og som indeholder betydelig mere information end "blot" 2D tegninger.​

Koldkjær Teknik

Niels P Thomsensvej 10

7500 Holstebro


Telefon:
97 44 36 33

Send en mail